Classic Jackpot

Classic Jackpot gokautomaten behoren tot de nieuwste online gokkasten van Nederland. De makers van deze nieuwe lijn zijn al jaren een belangrijke speler in de online casino wereld en zijn bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor VIP Powerlounge en andere merken. Als je echt fan bent van de originele gokautomaat dan zit je hier bij Classic Jackpot helemaal goed. Geen hypermoderne spelletjes, geen flitsende effecten, geen toeters en bellen maar gewoon betrouwbare gokkasten die flink uitbetalen kunt je vinden bij Classic Jackpot.

Classic Jackpot Gokautomaten

Classic Jackpot is in 2009 opgericht door de makers van Nedbet en intussen hebben ze al heel wat nieuwe gokautomaten gelanceerd. Met de echte klassieke fruitkasten zoals Classic SEThe Game en Turboreel weet je dat gewoon goed zit. Alle spellen zijn makkelijk te begrijpen en de win kansen zijn torenhoog. De naam Classic Jackpot is logisch gekozen als men naar het uiterlijk kijkt van de gokautomaten. Zelfs de geluiden van deze nieuwe gokkasten zijn zeer herkenbaar door de minimale sound, klikjes en hetzelfde geldt voor de belichting. Overal is aan gedacht om alles zo klassiek mogelijk te houden en alleen de échte klassiekers komt in het rijtje van Classic Jackpot te staan.

Free Credits bij Classic Jackpot

De makers van Classic Jackpot willen graag dat je de gokautomaten een keer probeert voordat je voor echt geld gaat spelen dus daarom krijgt iedere speler 25 fun credits om zo de spellen beter te leren kennen. Als de credits op zijn kun je opnieuw beslissen of je wel voor echt geld wilt spelen , maar als je daar niet voor kiest kun je gewoon weer op de derde button van boven klikken. Als je dat gedaan hebt krijg je opnieuw 25 credits zodat je weer lekker verder kunt gaan testen.

Echt geld Classic Jackpot

Die fun credits zijn leuk, maar niets in vergelijking tot het spelen met echte credits waarmee je kei harde euro’s kunt winnen. Om voor echt geld te spelen op een gokautomaat van Classic Jackpot moet je even snel een account aanmaken. Dit is binnen 5 minuten geregeld omdat je alleen maar even je naam, emailadres en telefoonnummer hoeft achter te laten. Daarna kun je gelijk aan de slag door via iDeal over te maken, of per telefoon. Heel snel en makkelijk heb je dus je Classic Jackpot account aangemaakt en nu ben je er helemaal klaar voor. Je kunt NU voor echt geld gaan spelen!

Vragen/opmerkingen? Ga naar onze contact pagina.